Waar vindt u ons


Print deze pagina

Komend over de A28 uit de richting Utrecht en Arnhem, neemt u de afslag "Zwolle Zuid". Bij de derde stoplichten volgt u de richting "Centrum." U kruist het spoor en bij de tweede stoplichten gaat u rechts af. U rijdt dan op de Emmawijk, die overgaat in de Burgemeester van Royensingel. Na de derde zijstraat ziet u een verwijzing naar een parkeergelegenheid aan uw rechterhand. Hier kunt u parkeren. U loopt terug naar de Burgemeester Van Royensingel en gaat rechtsaf. Bij de eerste stoplichten steekt u over en gaat u over de brug. Voor u ziet u de Sassenpoort. Ons kantoor is daarnaast gelegen aan het Van Nahuysplein 21.

zoom in

Print deze pagina

Komend over de A28 uit de richting Meppel neemt u de afslag "Centrum" en gaat onder aan de afslag links af. Op de eerste rotonde gaat u rechts af. Bij de volgende rotonde gaat u recht door. Bij de stoplichten gaat u links af en komt u op de Emmawijk. Zie verder onder bovenstaande routebeschrijving.

Komend uit de richting Heino en rijdend op de Heinoseweg neemt u de afslag "Marslanden". U rijdt dan op de Oldeneelallee. Bij de derde stoplichten gaat u rechts af de IJsselallee op en volgt deze tot u de richting "Centrum" kunt volgen (de eerste stoplichten nadat u over het spoor bent gekomen). Zie verder de eerste routebeschrijving,

Komend uit de richting Windesheim komt u op de IJsselallee, die u vervolgens volgt zoals hiervoor aangegeven. Zie verder vervolgens de eerste routebeschrijving.

Goede reis.